Danskalendern uppdateras!

Vecka 23
Fredag 6 Zlips - Gräsmyr Loge
Lördag 7 Blender - Bursiljum eller Shake - Aspåsnäset

Vecka 24
Torsdag 12 Shake - Ånäsparken
Fredag 13 Date - Älvstagården eller Svänzons - Gräsmyr Loge
Lördag 14 Zlips - Hanssons Loge
Söndag 15 Zlips - Högs Loge

Vecka 25
Inga intressanta danser hittade, kom gärna med förslag!

Ses på dansgolvet! Lev å må!
Mvh Yohanna

Shake - Nor, Järvsö 080603

Efter den misslyckade kvällen en vecka tidigare var jag väldigt tveksam om jag verkligen skulle lägga ut pengarna för ifall det skulle bli en likadan kväll även denna kväll. Jag är glad att jag bestämde mig för att åka för det blev en riktigt lyckad kväll och jag dansade återigen med en ny favorit som jag tidigare inte vågat bjuda upp och blev uppbjuden av en kille som också blev en stark stjärna på min topplista men som jag tyvärr inte hann bjuda tillbaka under den kvällen. Men tur som det är så kommer det ju fler danskvällar och då kan jag lova att jag kommer bjuda tillbaka honom en dans, för han var riktigt bra :o)
Det var riktigt bra danskväll denna kvällen på Nor och jag dansade riktigt riktigt mycket och hade väldigt roligt och som sagt fick jag in några nya stjärnskott på min topplista. Under pausen smällde jag i mig två kokta korvar och avnjöt en riktigt god trocadero (som alltid finns med mig på dans :D) det var riktigt bra stämning och det blev många skratt under denna paus. Efter pausen fortsatte mitt flyt med många bra danser, trots att jag inte riktigt var på hugget som innan pausen. Men vill sammafatta denna kvällen som en riktigt bra kväll och lovar alla er killar och även tjejer där neröver att jag kommer infinna mig där fler gånger under sommarn, så gott det går i alla fall eftersom jag snart flyttar till Övik under sommarn. Men det ska nog gå att släpa med dig lite folk därifrån också så ;p

På återseende! Lev å må!
Mvh Yohanna

Shake + Highlights - Hanssons Loge, Långsele 080531

På dansen dagen innan på Älvstagården hade jag och Beccis pratat om att jag skulle få samåka med henne, Mats och Thomas (Mats tvillingbror) till Hanssons Loge. Vi kom iväg lite sent men hann ändå i rätt bra tid eftersom det var Non-Stop dans fråb 20-02 så vi hade snabbt dansat ikapp dom danser vi missat. Det var tyvärr inte alls mycket folk där, pappa (som satt i insläppet) berättade att det var 220 st inlösta vilket inte alls är bra då det var Non-Stop dans. Men dom flesta som var där som jag brukar dansa med hann jag med rätt fort. Början av kvällen var riktigt seg och inte så där speciellt rolig, alltså danserna var ju självklart bra men när det är så lite folk tappar man ju liksom suget på något sätt. Men efter fikat som jag avnjöt tillsammans med Beccis, Mats, Thomas och några andra, så kände jag att jag fick tillbaka kraften jag hade en riktigt rolig kväll. Jag satt inte speciellt många danser utan försökte varaa på golvet så mycket som det fanns danspartners till.
Efter dansens slut stannade jag kvar i Långsele för besök hos mor och far, efter att jag packat över min packning från Thomas till min fars bil och kramat alla som var kvar godnatt och hejdå. Så denna kväll blev helt klart lyckade eftersom jag fann mig en ny favorit som jag tidigare inte vågad bjuda upp.
Sedan bar det iväg hem till mor och far och efter att jag ätit en underbara macka (som min far gjort iordning) så hann jag knappt lägga ner huvudet på kudden innan jag sov och sov fram till 13.25 :-O vilket jag blev nästan helt förskräckt över när jag såg klockan då jag vaknade.

Söndag blev en helt klart slapp och slö vilodag efter att mina fötter fått fnatt efter alla dagars dansade, och Måndag så var det meningen att jag, mor och far skulle ta bilen till Hammarstrand för att köpa nya däck till min bil. Vilket jag insåg ganska snart att det inte skulle kunnat bli så då min buss tillbaka till Sundsvall skulle åka 16.15 och jag tänkte att det fortfarande var Söndag och då går bussen 19.30 så Måndagen blev en svettig och rätt stressad dag.

På återseende!
Mvh Yohanna

Zlips - Älvstagården, Jättendal 080530

Den här dagen blev inte alls som jag hade tänkt, eller som vanligt kanske jag ska säga. Det började med att hade prov i skolan, slutade tidigt och på väg till bussen på väg hem tycker jag mig se Melissa i Zlips sitta med en hel drös av packning på gräset vid fontänen i stan. Jag hejade på henne och hon vinkade dit mig, jag satte mig och blev sittandes i någon timme av massa tjejprat, vilket var mycket trevligt :o) När klockan närmade sig 15 så hjälpte jag henne att bära lite av hennes packning till deras buss, efter det så träffade jag på en kompis (Johanna) och vi blev ståendes på stan också med en massa prat. Efter att Fredrik kom in till stan gick vi och käkade på Kebabcity (kanske inte världens bästa uppladdning inför dans, men gott ;o)) sen gick vi och shoppade, vilket var mycket trevligt för det kändes verkligen att jag behövde någonting nytt i min garderob. Jag hittade tre tröjor och ett par shorts, shortsen och två av tröjorna invigde jag under den kommande danskvällen på Älvstagården. Det var helt underbart bra inköp av dessa shorts, är så roligt då man hittar någonting som man känner är skönt och svalt på dans.
Aja i alla fall så hade jag lovat Grabbarna Grus att jag skulle vara chaufför åt dom till kvällens dans, vilket innebar ytterliggare en försenad danskväll. Men det gjorde mig inte så mycket denna kvällen heller eftersom vi hade det rent utsagt skitskoj i bilen, med åter en massa skratt och poppande av sjukt bra musik. När vi väl var framme så stod jag dom första två danserna för att typ alla killar redan var uppbjudna då det som ni flesta vet att det brukar vara överskott av tjejer och så också denna kväll. Direkt efter att dom två danserna var slut blev jag uppbjuden direkt, och förvånade glad såg jag en massa dansfolk som sagt att dom fått förhinder och kunde dyka upp som ändå var där. Och för att nämna någon så var min favorit där och jag blev helt överlycklig. Så jag kan lova att jag hade det jag gjorde under denna kväll och det var endast någon enstaka damernas som jag självmant satt för att prata med underbara Beccis från Stockholm som kommit upp på besök med sin lika trevliga pojkvän Mats. Jag hade en toppenkväll till underbara Zlips, och kvällen gick ju alldeles för fort för att hinna med alla jag ville dansa med. Och på vägen hem gick det riktigt bra och kul hade vi och poppade åter på massa bra musik, och framme hemma i Sundsvall svängde jag Micke och Håkan in på Big Boy innan jag skulle släppa av dom. Det var riktigt gott! Det enda jag kan göra är att sätta toppbetyg på hela denna dag, trots att den inte blev riktigt som tänkt.

Lev å må och rocka hårt på dangolven där ute i vårt avlånga land!
Mvh Yohanna

Blender - Ånäsparken, Kovland 080529

Var väldigt skeptisk inför den här kvällen med tanke på hur Blender spelade i Nor, men eftersom jag hade fixat skjuts åter av Grabbarna Grus så kände jag att visst okej det är ju inte allt för långt hem ifall det skulle bli pannkaka den här kvällen också. Vi kom åter lite försenat, vilket inte gjorde mig speciellt mycket. Vi kom dit och ljudet lät ju i alla fall lite bättre än Tisdagens rent utsagt katastrof, keyboardisten var tillbaka. Det var mycket bättre dansfolk än nere i Nor vilket gjorde att jag försöka koppla bort irritationen av ljudet lite bättre än sist. Jag dansade typ alla danser under och hade en helt okej kväll återigen, men mycket mycket bättre än i Nor. Tack alla "mina" Sundsvalls danskillar som dansade med mig trots att jag inte riktigt kunde slappna av och låta takten och musiken gå in i mig som vanligtvis. Vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, för det känns som det här inlägget och det innan bara har varit negativa, men det är ju inte det jag vill ha ut av att skriva dom här bloggarna. Men så kanske det måste bli ibland också.

På återseende!
/Yohanna

Blender - Nor, Järvsö 080527

Det var dags för premiär på Nor i Järvsö och jag var riktigt taggad och danssugen så det kröp i benen och fötterna. Jag fick åka med Grabbarna Grus så resan dit gick bra, väldigt mycket tok och skratt. Vi var dock försenade och kom inte till första dansen, men jag klev in på dansgolvet i början av tredje herrarnas så vi klarade det riktigt bra ändå :D Jag hade tyvärr lite för höga förväntningar om hur kvällen skulle bli, det började dåligt när vi upptäckte hur det lät där. Det var Blender som saknade sin keyboardist så det lät ju verkligen långt ifrån gemfört med vad det gjorde sist jag var och dansade till dom, tyvärr. Sen blev jag riktigt besviken vad det gällde danspubliken, då det knappt var någon alls jag kände igen eller som ens kunde dansa. Visst är det kul att det kommer ut nytt folk på våra dansbanor men det skulle ju underlätta om men i alla fall kan räkna dom som KAN dansa på minst en hand, vilket var riktigt svårt denna kväll. Som tur var åkte jag ju som sagt med Grabbarna Grus från Sundsvall så jag hade ju åtminstånde det gänget att dansa med, hade även min högsta favorit på plats som berättade att han hade kommit dit en halvtimma innan för att kunna umgås och prata med mig lite innan dansen började. Men tyvärr blev ju inte fallet så att vi kunnat gjort det då vi fått fördröjningar i bilen.
Men kvällen blev en helt okej kväll eftersom jag hade mina räddare i nöden där, tusen tack till er killar :D Annars hade jag nog övervägt att åka hem, vilket aldrig hänt mig eftersom jag haft sådan tur med dom danser jag varit på då jag haft räddare i nöden killar på dom danserna det varit gränsfall, så jag ville verkligen inte att det skulle behöva sluta så illa vilket det heller inte gjorde :o)

Lev å må alla glada!
Mvh Yohanna